fbpx
SIBIU
0742 978 670
office@fotografikart.ro

SERVICII

Fotografika

Servicii complete de fotografie si photobooth

Photobooth / cabina foto

Distracție garantată în patru pași: te deghizezi cu accesorii haioase, te distrezi alături de prieteni, pozezi în cele mai trăsnite ipostaze și primești fotografia pe loc.

Fotografie nuntă

fotograf sibiu fotografie nunta

Te pregătești pentru cea mai importantă zi din viața ta? Află detalii despre pachetele noastre foto – fotografie eveniment, albume foto, photobooth, panou floral.

Fotografie botez

fotograf botez sibiu

Fiecare moment din viața puiuțului tău este unic, dar în mod special ziua în care devine creștin. Păstrează pentru totdeauna amintirea acestui moment!

Fotografie corporate

fotograf sibiu fotografie corporate

Imaginea companiei este foarte importanta, de aceea fotografiile folosite pe pagina web sau pe retelele de socializare trebuie sa fie de cea mai buna calitate – fotografii portret angajati, echipa manageriala, intalniri cu partenerii de afaceri sau de teambuilding cu colegii. 

Ședințe foto

fotograf nunta sedinta foto trash the dress

Marchează un moment important din viața ta și al familiei tale cu o ședintă foto. Poate fi o ședință Save the Date, Trash the Dress dacă ești pe punctul de a te căsători sau o ședință foto cu familia, colegii, prietenii. 

Fotografie produs

fotograf fotografie de produs

Este un MUST HAVE pentru magazinele online. În fashion, beauty, retail și multe alte domenii, fotografiile produselor valorează cât o mie de cuvinte și funcționează ca un agent de vânzări. Produsele dumneavoastră merită fotografii de calitate!

Fotografie locație

fotograf locatie sibiu

Inaugurarea unui sediu, a unui punct de lucru sau relocarea într-un sediu nou reprezintă un bun prilej de a arăta clienților și partenerilor noua locație. Puteți folosi aceste fotografii pe site sau pe paginile de Social Media

Fotografii magnetice

fotograf sibiu fotografii magnetice

Bucurati-vă din plin de fotografiile dumneavoastra. Fotografiile din ziua nuntii, cele de botez, cu membrii familiei sau cele din vacanta se pot transforma în magneți pe care îî poți pune pe frigider sau îi poți oferi prietenilor.

Print fotografii

fotograf sibiu print fotografii

Vrei să păstrezi fotografiile preferate într-un album pe care să îl resfoiești din când în când? Noi le printăm pentru tine.  

Cauți fotograf pentru evenimentul tău?
Cere oferta personalizată

Ne poți contacta telefonic la 0742-978 670 sau poți trimite un e-mail la office@fotografikart.ro