servicii complete de fotografie si photobooth

Prin fotografie, oprim timpul în loc pentru o secundă.
Surprindem frumusețea unei clipe pentru ca tu să îți amintești de ea pentru totdeauna.

photobooth / cabina foto

Distracție garantată în patru pași: te deghizezi cu accesorii haioase, te distrezi alături de prieteni, pozezi în cele mai trăsnite ipostaze și primești fotografia pe loc.

fotografie nuntă

Te pregătești pentru cea mai importantă zi din viața ta? Află detalii despre pachetele noastre foto – fotografie eveniment, albume foto, photobooth, panou floral și rezervă acum data nunții tale!

fotograf sibiu fotografie nunta
fotograf botez sibiu

FOTOGRAFIE BOTEZ

Fiecare moment din viața puiuțului tău este unic, dar în mod special ziua în care devine creștin. Păstrează pentru totdeauna amintirea acestui moment cu pachetele foto oferite de Fotografik Art!

FOTOGRAFIE CORPORATE

Imaginea companiei este foarte importanta, de aceea fotografiile folosite pe pagina web sau pe retelele de socializare trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Spre exemplu, portret al angajatului, echipa manageriala, intalniri cu partenerii de afaceri sau de teambuilding cu colegii. 

fotograf sibiu fotografie corporate
fotograf nunta sedinta foto trash the dress

sedință foto

Marchează un moment important din viața ta și al familiei tale cu o ședintă foto. Poate fi o ședință Save the Date, Trash the Dress dacă ești pe punctul de a te căsători sau o ședință foto cu familia, colegii, prietenii. 

FOTOGRAFIE produs

Este un MUST HAVE pentru magazinele online. În fashion, beauty, retail și multe alte domenii, fotografiile produselor valorează cât o mie de cuvinte și funcționează ca un agent de vânzări. Produsele dumneavoastră merită fotografii de calitate!

CERERE OFERTA

fotograf fotografie de produs
fotograf locatie sibiu

fotografie locație

Inaugurarea unui sediu, a unui punct de lucru sau relocarea într-un sediu nou reprezintă un bun prilej de a arăta clienților și partenerilor noua locație. Puteți folosi aceste fotografii pe site sau pe paginile de Social Media

FOTOGRAFIi magnetice 10x15

Bucurati-vă din plin de fotografiile dumneavoastra. Fotografiile din ziua nuntii, cele de botez, cu membrii familiei sau cele din vacanta se pot transforma în magneți pe care îî poți pune pe frigider sau îi poți oferi prietenilor.

CERERE OFERTA

fotograf sibiu fotografii magnetice
fotograf sibiu print fotografii

print fotografii

Vrei să păstrezi fotografiile preferate într-un album pe care să îl resfoiești din când în când? Noi le printăm pentru tine.  

cere oferta personalizata in functie de evenimentul tău

Ne poți contacta telefonic la 0742-978 670 sau poți trimite un e-mail la office@fotografikart.ro